UTH - Unge talenter Haugalandet - fordypning

Unge Talenter Haugalandet (UTH) er et fordypningsprosjekt som drives i samarbeid mellom kulturskolene i Karmøy, Haugesund og Tysvær. I tillegg er Munor og Skeisvang VGS samarbeidspartnere. 

mange ungdommer foran en skole - Klikk for stort bildeUTH 2022-2023

UTH er en mulighet for kulturskoleelever fra Karmøy, Haugesund og Tysvær til å gå i dybden på faget sitt.  Tilbudet er for elever på musikk, teater (se beskrivelse under) og dans. Musikk blir delt opp i klassisk og rytmisk (pop/rock/jazz).

I løpet av skoleåret vil elevene være med på flere lørdagssamlinger i lokalene til Skeisvang VGS i Haugesund. Der vil du møte medelever fra egen og andre kulturskoler og få nye utfordringer under ledelse av dyktige instruktører. 

Deltagerne på UTH kan i tillegg til samlingene på Skeisvang få utvidet undervisning på sin kulturskole. Teaterelevene får sin undervisning i lokalene til Haugesund teater  og på Skeisvang. 

Hva kreves for å bli med? 

Det er lærerne i kulturskolene som sammen med elevene avgjør om tilbudet kan være aktuelt.  De elevene som blir med må være villige til å yte litt ekstra, i form av tidsbruk, øving og forberedelser hjemme. Samlingene på Skeisvang er obligatoriske.  

Målgruppe: ungdomsskolealder, +/-

Hva får du igjen som elev? 

Du blir kjent med andre elever på Haugalandet, du får møte og jobbe med dyktige kulturskolelærere , lærere fra Skeisvang, musikere i Munor og andre. Du får god anledning til å utvikle deg selv som utøver innen ditt fag og kanskje finne ut om du ønsker å videre på MDD etter ungdomsskolen. 


Koster det noe? 

UTH 2024-2025 koster 500,- pr semester i tillegg til kulturskoleplass.

Det blir audition/prøvespill lørdag 8. juni på Skeisvang VGS.
Påmelding gjøres her


Her kan du se bilder fra UTH-avslutningen 2023

Musikk (rytmisk) /dans/teater

Musikk (klassisk)