UTH - Unge talenter Haugalandet - fordypning

Unge Talenter Haugalandet (UTH) er et fordypningsprosjekt som drives i samarbeid mellom kulturskolene i Karmøy, Haugesund og Tysvær. I tillegg er Munor og Skeisvang VGS samarbeidspartnere. 

mange ungdommer foran en skole - Klikk for stort bildeUTH 2022-2023

UTH er en mulighet for kulturskoleelever fra Karmøy, Haugesund og Tysvær til å gå i dybden på faget sitt.  Tilbudet er for elever på musikk, teater (se beskrivelse under) og dans. Musikk blir delt opp i klassisk og rytmisk (pop/rock/jazz).

I løpet av skoleåret vil elevene være med på flere lørdagssamlinger i lokalene til Skeisvang VGS i Haugesund. Der vil du møte medelever fra egen og andre kulturskoler og få nye utfordringer under ledelse av dyktige instruktører. 

Deltagerne på UTH kan i tillegg til samlingene på Skeisvang få utvidet undervisning på sin kulturskole. Teaterelevene får sin undervisning i lokalene til Haugesund teater  og på Skeisvang. Haugesund teater er driver av fordypningstilbudet.

Hva kreves for å bli med? 

Det er lærerne i kulturskolene som sammen med elevene avgjør om tilbudet kan være aktuelt.  De elevene som blir med må være villige til å yte litt ekstra, i form av tidsbruk, øving og forberedelser hjemme. Samlingene på Skeisvang er obligatoriske.  

Målgruppe: ungdomsskolealder, +/-

Hva får du igjen som elev? 

Du blir kjent med andre elever på Haugalandet, du får møte og jobbe med dyktige kulturskolelærere , lærere fra Skeisvang, musikere i Munor og andre. Du får god anledning til å utvikle deg selv som utøver innen ditt fag og kanskje finne ut om du ønsker å videre på MDD etter ungdomsskolen. 


Koster det noe? 

UTH 2023-2024 koster ikke noe ekstra. Du betaler kun for vanlig kulturskoleplass.

Opptaket for UTH 2023-2024 er nå gjort.

Datoer for UTH 2023-2024

Her er datooversikt over lørdagssamlingene, kl. 1000-1400. (Endringer kan forekomme)
4. november
25. november
13. januar (6. januar for musikk, klassisk)
10. februar
9.-10. mars (avslutning)
 


Her kan du se bilder fra UTH-avslutningen 2023

Musikk (rytmisk) /dans/teater

Musikk (klassisk)